Huawei P20 Pro en Mate 10 Pro ontvangen beveiligingsupdate september 2018

Voor het high-end toestel van Huawei; de Huawei P20 Pro staat een nieuwe update klaar. Gebruikers van de smartphone laten weten dat de telefoon wordt bijgewerkt met de patch van september. Ditzelfde geldt voor de Huawei Mate 10 Pro.

Huawei P20 Pro: september update

Ben je in het bezit van een Huawei P20 Pro, dan is er goed nieuws te melden. Gebruikers van de high-end smartphone laten aan DroidApp weten dat de smartphone wordt voorzien van een nieuwe update. Voor het stijlvolle toestel staat beveiligingsupdate september 2018 klaar.

Huawei P20 Pro september update

De update heeft versienummer 8.1.0.157 en heeft een grootte van circa 277MB. De update zorgt ook voor ondersteuning voor VoLTE. Dit komt van pas tijdens het bellen en zorgt voor een betere gesprekskwaliteit. De Android-versie blijft staan op Android 8.1 Oreo, maar Android Pie is onderweg.

Daarnaast is de update ook beschikbaar voor de Huawei Mate 10 Pro. Ook dit toestel blijft steken op Android Oreo (8.0), maar Pie is ook voor de Mate 10 Pro onderweg.

Hoewel de update vanaf nu in Nederland beschikbaar is, kan het even duren voordat hij bij iedereen te downloaden is. Wanneer de update binnengehaald kan worden, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel