Huawei P20 en P20 Pro ontvangen vanaf nu update naar Android 9 Pie

Huawei heeft de update vrijgegeven naar Android 9 Pie voor de P20-serie. De Huawei P20 en P20 Pro ontvangen vanaf nu allebei in Nederland de update naar Android 9 Pie, zo melden gebruikers aan DroidApp.

Android Pie voor Huawei P20

De high-end smartphones van Huawei dit jaar zijn de Huawei P20 Pro en P20 (samen met de Mate 20-serie). De twee smartphones draaiden tot dusver op Android Oreo, maar daar komt nu verandering in. Verschillende gebruikers melden aan DroidApp dat zij vanaf nu de update naar Android 9 Pie op hun toestel hebben binnengekregen. Voor de Huawei P20 en P20 Pro geldt dit. Bij de P20 Pro heeft de update versienummer B163.

Huawei P20 Pro Android Pie

Android 9 Pie is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, dit betekent dat er weer een reeks nieuwe functies zijn toegevoegd aan de update. Alle nieuwe functies in Android Pie vind je terug in dit artikel. Uiteraard is ook de nieuwe EMUI 9 skin van Huawei met de update meegeleverd. Gebruikers van de Huawei P20 en P20 Pro krijgen vanaf nu een melding dat de update beschikbaar is. Je kunt eventueel via Updater bij ‘Instellingen’ handmatig controleren of de update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel