Huawei P30 en P30 Pro: juli-update en verbeteringen voor camera

Voor degenen met een Huawei P30 of Huawei P30 Pro staat een nieuwe update klaar. Voor de twee smartphones is de nieuwe beveiligingsupdate van juli beschikbaar, samen met een lijst van verbeteringen. Het is een flinke update.

Huawei P30 (Pro): update van juli 2019

Huawei heeft in de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe update voor de Huawei P30 en Huawei P30 Pro. Beide smartphones ontvangen een update welke verschillende verbeteringen brengt. Daarbij heeft de Chinese fabrikant de nieuwste beveiligingsupdate klaarstaan voor de smartphones; beveiligingsupdate juli 2019.

Huawei P30 camera

In de changelog staan verschillende verbeteringen op een rij. Allereerst is er de camera; volgens Huawei worden met de update de prestaties hiervan in bepaalde scenario’s verbeterd. Tevens wordt de in-display vingerafdrukscanner geoptimaliseerd, wat ervoor moet zorgen dat deze nog sneller ontgrendelt. Ook heeft Huawei verschillende bugfixes en optimalisaties doorgevoerd.

Je krijgt de update vanaf nu aangeboden voor de Huawei P30 Pro en Huawei P30. De fabrikant kiest er altijd voor om updates gefaseerd uit te rollen. Het kan hierdoor enige tijd duren voordat deze update bij iedere gebruiker beschikbaar is. Je krijgt een notificatie als je de update kunt binnenhalen. De update heeft een grootte van 4,10GB.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 490,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel