Huawei P9 Lite verder uitgelekt: ‘er wordt niet bezuinigd op specificaties’

Er is meer informatie uitgelekt over de Huawei P9 Lite, het kleinere broertje van de Huawei P9 die binnenkort ook aangekondigd zal worden. Op 6 april moet het gaan gebeuren, dan gaan we de Huawei P9-familie zien. De P9 Lite zal echter niet over veel mindere specificaties beschikken dan de P9.

Huawei P9 Lite

Huawei zal op 6 april in Londen de Huawei P9 en Huawei P9 Lite aankondigen. Vermoedelijk zullen we op die dag ook een groter exemplaar van de P9 gaan zien met de naam P9 Max. Nu zijn er meer details naar buiten gebracht over de opvolger van de Huawei P8 Lite; de Huawei P9 Lite. Eergisteren verschenen er al renders van het toestel.

Huawei P9 Lite

De Huawei P9 Lite zal volgens doorgaans betrouwbare bronnen niets tekort komen. De P8 Lite was een toestel waar toch wel een beetje van de specificaties werd afgesnoept. De P9 Lite moet echt een compacter toestel worden maar niet direct met mindere specificaties. Er zal naar verwachting een 5,2 inch Full-HD display aanwezig zijn, maar liefst 3GB aan RAM-geheugen, maar wel één camera aan de achterzijde in plaats van de dual-camera bij de P9, de opvolger van de Huawei P8.

We gaan meer zien van het toestel op 6 april. DroidApp houd je hiervan uiteraard op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel