Huawei P9 met dual-camera te zien op zeer duidelijke foto’s

Zeer duidelijke foto’s zijn er nu opgedoken van de Huawei P9. De Huawei P9 zal de Huawei P8 binnenkort gaan opvolgen en verschijnen met een dual-camera. Eerder doken er al verschillende geruchten op over dit toestel, maar nu komen we echt van alles te weten over de P9.

Huawei P9

Na renders, vage foto’s van hoesjes en een hoop geruchten is de Huawei P9 nu goed te zien op duidelijke foto’s. De collega’s van VentureBeat hebben de hand weten te leggen op de foto’s die de nieuwe smartphone van Huawei laat zien. Het toestel zal naar verwachting in de eerste helft van 2016 aangekondigd gaan worden op een eigen evenement.

Huawei p9

Specificaties

Op dit moment is de Huawei P9 opgedoken met de codenaam Eva. Er zullen vier varianten uitgebracht gaan worden van de P9. Bij de P8 zagen we al drie varianten; de P8 Lite, P8 Max en de ‘gewone’ Huawei P8. De P9 die op deze foto’s is te zien, betreft volgens de bron een vergelijkbaar toestel als de P8 Lite. Ook zijn er verschillende specificaties naar buiten gebracht over de Huawei P9. Er wordt gesproken over een 5,2 inch full-HD beeldscherm, een Kirin 950 processor en 3GB RAM-geheugen. De luxere versie van de P9 krijgt naar verwachting een Kirin 950 processor en 4GB RAM-geheugen.

Huawei P9 USB Type-C

Huawei zal de Huawei P9 voorzien van een vingerafdrukscanner en een USB Type-C poort. Het toestel zal voorzien zijn van een zogenoemde dual-camera. In het geval van de Huawei P9 zijn dit twee camera’s van elk 12 megapixel. Eerder zagen we de LG G5 al met een dual-camera, waardoor het maken van een landschapsfoto of groepsfoto nog gemakkelijker wordt gemaakt. Mogelijk zijn de lenzen afkomstig van Leica, waar de Chinese fabrikant onlangs een samenwerking mee afsloot.

Huawei p9

Wanneer we de Huawei P9 precies kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Het feit dat er steeds meer bekend wordt en we nu ook een beter beeld hebben bij het toestel, kan aangeven dat dit niet al te lang meer zal duren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel