Huawei P9 renders laten vormgeving nieuwe smartphone zien

De opvolger van de Huawei P8; de Huawei P9 wordt momenteel voorbereid door de Chinese fabrikant. De kans is aanwezig dat we het toestel tijdens het MWC gaan zien, maar definitief is dat nog niet. Nu zijn de vermoedelijke pers-renders naar buiten gebracht waarop de Huawei P9 te zien is.

Huawei P9

De Huawei P9 is te zien op verschillende beelden die door een Chinese bron naar buiten zijn gebracht. De metalen Huawei P9 zal beschikbaar zijn in het roze, wit, goud en grijs-zwart. Wat opvalt is de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Daarnaast bevindt zich aan de achterkant de vingerafdrukscanner.

Huawei P9

Huawei blijft vasthouden aan haar eigen EMUI interface-skin over Android en naar verwachting zal de P9 uitgerust zijn van Android 6.0 Marshmallow. Daarnaast wordt er gesproken over een 5,2 inch Full-HD display, een 8 megapixel camera aan de voorzijde en een dual-12 megapixel camera aan de achterzijde.

Eerder werd er gesproken over 6GB werkgeheugen, maar daar lijkt nu toch verandering in te zijn gekomen. De Huawei P9 zal echter daarin niet tekort doen; want er is 4GB RAM-geheugen beschikbaar. Ook de eerdere berichten over de fysieke home-button zien we niet in de praktijk op de P9. Huawei plaatst haar eigen Kirin 955 processor in het toestel en een 2900 mAh accu.

Wanneer er meer bekend is over de opvolger van de Huawei P8 lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel