Officieel: Huawei P9 aankondiging op 6 april; dit kunnen we verwachten

Over iets minder dan een maand zal de Chinese fabrikant Huawei de nieuwe Huawei P9 aankondigen. In een persuitnodiging wordt duidelijk dat we dan het nieuwe vlaggenschip voor 2016 zullen gaan zien. De Huawei P9 zal dan de succesvolle Huawei P8 gaan opvolgen.

Huawei P9 aankondiging

De aankondiging van de Huawei P9 zal plaatsvinden op 6 april. Zojuist heeft Huawei in een persuitnodiging deze bevestiging op een subtiele manier gegeven. Op de uitnodiging is de hashtag ‘#OO’ te zien, die verwijst naar de dual-camera op de Huawei P9. Eerder kregen we de nieuwe smartphone al duidelijk te zien.

Huawei P9 uitnodiging

Huawei zal naar verwachting drie of vier varianten van de Huawei P9 aankondigen. Zo komt er naast het standaard model ook een Lite, Premium en mogelijke Max-versie. Van de ‘standaard’ Huawei P9 is al een en ander duidelijk over de specificaties. De Huawei P9 zal voorzien zijn van een 5,2 inch Full-HD display, 3GB RAM-geheugen, een Kirin 950 processor, een 3900 mAh accu en een dual-camera van 12 megapixel. Aan de onderzijde dook eerder al de USB Type-C poort op en ook de vingerafdrukscanner is aanwezig op de P9.

Zodra er meer bekend is over de Huawei P9, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel