Gerucht: ‘Huawei P9 wordt op 6 april gelanceerd in Londen’

Als we de meest recente geruchten mogen geloven dan zal Huawei niet op 9 maart de P9 serie aankondigen maar op 6 april. Dit zou de smartphonefabrikant doen op een eigen evenement in de Engelse stad Londen.

Niet 9 maart maar 6 april

Vorige week stuurde Huawei een uitnodiging naar diverse media voor een evenement in Berlijn. Als we de laatste geruchten mogen geloven zal Huawei’s nieuwe vlaggenschip niet aankomende woensdag worden aangekondigd. In plaats daarvan zou het bedrijf kiezen voor een evenement in Londen zoals het de vorige keer heeft gedaan met de P8-serie.

Voor het evenement in Londen moeten de uitnodigingen nog worden verzonden en de datum is ook nog niet officieel bevestigd door Huawei zelf. Volgens Rainer Fürst kunnen we 9 maart wel vergeten, er zal inderdaad bier zijn op het evenement in Berlijn maar beslist geen P9. De P9-serie zou bestaan uit de normale P9, een Lite-versie en een luxere versie met de naam Max.

De Huawei P9 is vorige week al uitgelekt op duidelijke foto’s. Wat opviel was de dubbele camera en de nette metalen behuizing. DroidApp houd je op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel