Huawei P9 vanaf vandaag verkrijgbaar: dit moet je weten over het kopen van de P9

De Huawei P9 met twee camera’s aan de achterzijde is vanaf vandaag te koop in de Nederlandse en Belgische winkels. Huawei gaat met de gunstig geprijsde P9 de strijd aan met de Samsung Galaxy S7 en LG G5. We zetten de belangrijkste informatie voor je op een rij.

Huawei P9 verkrijgbaar

Vanaf vandaag is de Huawei P9 verkrijgbaar, nog geen maand nadat het toestel werd aangekondigd in Londen. Dit jaar zet Huawei zwaar in op de camera’s van het toestel, door een samenwerking met Leica moet de P9 over uitstekende camera’s beschikken. De P9 is naast twee camera’s ook uitgerust met een 5,2 inch scherm, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Wie meer ruimte nodig heeft kan in het toestel een MicroSD-kaart plaatsen.

Huawei P9

Het design van de Huawei P9 is van metaal en dat geeft het toestel een premium-uitstraling. De Huawei P-serie is een serie die het erg goed doet. Het begon met de Huawei Ascend P6, gevolgd door de succesvolle Huawei Ascend P7. Vorig jaar kwam de Chinese fabrikant met de Huawei P8 en dit jaar is het bedrijf aangekomen bij de P9 die ook weer het succes moet gaan voortzetten.

Schermreparatie en langer garantie

Heb je de Huawei P9 aangeschaft? Dan kan je via de Huawei VIP Service je toestel registreren. Je krijgt dan drie jaar garantie (in plaats van twee) en tevens heb je daarbij het recht op drie dagen repairservice en een ophaalservice aan huis. Wanneer je de Huawei P9 aanschaft, krijg schermgarantie voor een periode van drie maanden en krijg je een vervangend toestel als je P9 het binnen drie maanden na aankoop af laat weten door een hardware-defect (dat binnen garantie valt).

Huawei P9 kopen

In Nederland en België is dit toestel te verkrijgen voor een prijs van 599 euro. Op onze toestelpagina, via onderstaande button, vind je alle specificaties en nieuwsberichten over dit toestel. Je kan daar ook een overzicht vinden met de prijzen. Je kunt de Huawei P9 aanschaffen bij onder andere Coolblue, Mobiel en Belsimpel.

Daarnaast kan je profiteren van de speciale T-Mobile actie in combinatie met de Huawei P9. Bij de T-Mobile winkels in Amsterdam kan je profiteren van 50% korting per maand bij een tweejarig T-Mobile abonnement in combinatie met de Huawei P9. Deze aanbieding geldt alleen vandaag, op 22 april 2016.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel