Huawei P9 Lite vanaf half mei in Nederland verkrijgbaar

Naast de Huawei P9 en P9 Plus komt ook de P9 Lite op de Nederlandse markt, vanaf half mei zal deze verkrijgbaar zijn. De Huawei P9 Lite is een uitgeklede variant van de P9 en de opvolger van de P8 Lite.

Huawei P9 Lite naar Nederland

Over de Huawei P9 Lite zijn nog geen officiële details vrijgegeven, geruchten spreken over een uitgeklede variant van de P9. De P9 Lite zou over een 5,2 inch display, één gewone 12 megapixel camera met laser autofocus en een minder krachtige Kirin 650 processor. Het toestel plaatst zich met deze specificaties ook in het midden segment van de smartphone markt. Eerder lekte het toestel flink uit.

Huawei heeft wel laten weten aan Android Planet dat het toestel in het midden van de maand mei verkrijgbaar zal zijn. De prijs van deze smartphone heeft Huawei nog niet vrijgegeven, vermoedelijk zal dit toestel 299 euro gaan kosten.

Huawei P9 Lite

Vorige week kondigde Huawei tijdens een speciaal evenement in Londen de P9 en P9 Plus aan. De fabrikant werkt voor deze nieuwe toestellen samen met cameramerk Leica om consumenten de beste smartphone-camera op de markt te bieden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel