Huawei GR3: dunne, metalen smartphone vanaf nu in Nederland

Huawei heeft stilletjes een nieuw toestel uitgebracht voor de Nederlandse markt, zo ontdekte we zojuist. Het gaat om de Huawei GR3 die opvalt door het strakke, metalen design en de ruime mogelijkheden. De GR3 heeft daarnaast een niet al te hoog prijskaartje.

Huawei GR3

De Huawei GR3 is vanaf vandaag te koop in Nederland, zo ontdekte DroidApp vanmiddag. De nieuwe smartphone is gepositioneerd in het mid-end segment en is voorzien van een metalen behuizing. Het toestel is met een dikte van 7,1 millimeter lekker dun en heeft een 5,0 inch HD-scherm.

Huawei GR3

Aan de achterzijde van de Huawei GR3 is een 13 megapixel camera geplaatst en selfies schiet je met de 5 megapixel front-camera. Er is 16GB aan opslagruimte beschikbaar en dit kan uitgebreid worden middels een geheugenkaart. Huawei heeft ervoor gekozen een 1.5 GHz octa-core processor te plaatsen en de GR3 te voorzien van 2GB RAM-geheugen.

Huawei GR3

Met de Huawei GR3 krijg je toegang tot het 4G-netwerk en er is een 2200 mAh accu aan boord. Over Android 5.1 Lollipop heeft Huawei haar eigen interface gelegd; EMUI 3.1.

Huawei GR3 kopen

Zoals gezegd is de Huawei GR3 vanaf vandaag beschikbaar met een prijskaartje van rond de 230 euro. Een compleet overzicht met alle specificaties, prijzen en meer vind je op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel