Huawei Y5 II verschenen: nieuw budget-toestel met interessante specs

Huawei kwam de laatste tijd regelmatig in het nieuws met de Huawei P9-serie. De P9-reeks zal op 6 april aangekondigd worden. Echter is Huawei ook bezig met het ontwikkelen van een opvolger van de Huawei Y5; de Huawei Y5 II. De budget-smartphone zal voorzien zijn van interessante specificaties voor een scherpe prijs.

Huawei Y5 II

Huawei zal in het tweede kwartaal van dit jaar de Huawei Y5 II presenteren. Het toestel zal de huidige Huawei Y5 op gaan volgen, die opviel door de uitgebreide specificaties voor een erg scherpe prijs. We zien een 5,0 inch HD-scherm, een MediaTek MT6735P quad-core processor met een rekenkracht van 1.3 GHz en 1GB RAM-geheugen. De interne opslagruimte blijft 8GB en kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Huawei Y5 II

De Huawei Y5 II zal 7 gram lichter wegen dan zijn voorganger met een gewicht van 135 gram. Daarnaast is de Huawei Y5 II voorzien van een 8 megapixel camera, een 2 megapixel front-camera en een 2200 mAh accu. Op de Huawei Y5 II zullen we Android 5.1 Lollipop gaan zien met EMUI 3.1. Er zal keuze zijn uit de kleuren zwart, arctisch, wit, zand-goud, roze en hemelsblauw. Wanneer we kennis kunnen maken met het toestel, is niet helemaal duidelijk. Wel zal de prijs rond de 150 euro liggen, wat erg interessant is.

Bekijk ook: Huawei Y6 nu tijdelijk met 1000 MB voor 10 euro per maand

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel