Samsung Galaxy J3: nieuw budget-toestel uitgebracht in Nederland

De Samsung Galaxy J3 2016 is uitgebracht in Nederland. In januari kwam DroidApp al tot de ontdekking dat het toestel ook op termijn uitgebracht zou gaan worden in ons land, en dat is nu het geval. Met de Galaxy J3 heeft Samsung een nieuw scherp geprijsd toestel in haar portfolio opgenomen met prima specificaties.

Samsung Galaxy J3

Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy J3 verkrijgbaar in Nederland. Het toestel is voorzien van een 5,0 inch Super AMOLED scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast is er aan de voorzijde een 5 megapixel front-camera en aan de achterzijde een 8 megapixel camera. Ook de prestaties van de Galaxy J3 2016 vallen op; er is een 1.5 GHz quad-core processor aanwezig en ter aanvulling 1,5GB aan werkgeheugen. De interne opslagruimte bedraagt 8GB en kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

DroidApp ontdekte in januari al dat de Samsung Galaxy J3 naar Nederland zou komen, maar toch bleef het nog lang stil rond het toestel. De Samsung Galaxy J3 2016 draait op Android 5.1.1 Lollipop met daaroverheen de Samsung TouchWiz interface. Dankzij de Ultra Saving Power Mode kan je nog langer met de 2600 mAh accu doen.

Samsung Galaxy J3 kopen

De Samsung Galaxy J3 is zoals gezegd vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Je kunt via onderstaande button, op de Galaxy J3 (2016) pagina de prijzen en uitgebreide specificaties vinden van het toestel. De vanafprijs bedraagt op dit moment 189 euro en je kunt kiezen uit de kleuren zwart, wit en goud.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel