Huawei presenteert in augustus haar nieuwe EMUI 10

Er is nieuws over de nieuwe Android-skin van Huawei. Het bedrijf zal in augustus de nieuwe EMUI-versie aankondigen; EMUI 10.

EMUI 10 in augustus

Veel fabrikanten leggen over de Android-interface hun eigen laag. Deze skin is bij Huawei; EMUI. We kunnen binnenkort een nieuwe editie van deze skin verwachten, met een reeks nieuwe functies. Hier zal Huawei wederom veel verschillende nieuwe functies en verbeteringen aan toevoegen, zo is de verwachting.

Huawei heeft een ontwikkelaarsconferentie gepland staan voor 9 augustus. Hier zal de Chinese fabrikant haar nieuwe EMUI 10 skin laten zien. Het is onduidelijk op dit moment wat we allemaal kunnen verwachten bij EMUI 10. Wel verscheen onlangs een video online waarbij we EMUI 10 met Android Q op de Huawei P30 Pro zagen. Eén van de nieuwe features zien we terug bij de gewijzigde icoontjes in de camera-app en in de instellingen, we zien ook wat verfijningen bij de notificaties.

Huawei EMUI 10

Geruchten melden verder dat we op 9 augustus ook Huawei’s eigen alternatief op Android gaan zien. Huawei is al langer bezig met een eigen besturingssysteem, en dit kwam in een stroomversnelling sinds de VS sancties heeft opgelegd. Of dat inderdaad het geval is, is niet bekend. Overigens zal het nog even duren voordat Huawei definitief start met de uitrol van EMUI 10. We verwachten dat de P30-serie en Mate 20-serie de update als eerst zal krijgen.

Op dit moment is EMUI 9.1 het meest recent uitgebracht en deze update verscheen eerder al voor de Mate 20 Pro, P Smart en P20 Lite. De Huawei P30-serie is standaard voorzien van deze nieuwste skin.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 490,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel