Huawei presenteert nieuwe Nova 5T voor Nederlandse markt

Huawei heeft een nieuwe smartphone geïntroduceerd, welke ook zal verschijnen op de Nederlandse markt. De Chinese fabrikant kondigt de Huawei Nova 5T aan, in drie kleuren.

Huawei Nova 5T naar Nederland

Huawei presenteerde in augustus al de Huawei Nova 5T voor verschillende landen, maar de smartphone komt nu ook naar Nederland. Dit heeft Huawei bevestigd in een persbericht. De smartphone komt uit in drie kleuren, waarbij gekozen kan worden uit Crush Blue, Dark Black, Midsummer Purple. Dankzij het 3D-effect zorgt dit voor een extra speciale uitstraling.

De Huawei Nova 5T is voorzien van een 6,26 inch Full-HD+ beeldscherm met een camera-opening linksboven. Daar zit de 32 megapixel camera in. Achterop is er een quad-camera. Deze bestaat uit een 48MP hoofdsensor, 16MP wide-angle, 2 megapixel macro en 2 megapixel dieptelens. Dit moet het vastleggen van beelden onder de meest verschillende omstandigheden mogelijk maken.

Huawei Nova 5T

Daarbij heeft de smartphone een Kirin 980 processor, aangevuld met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Er is een 3750 mAh accu aanwezig, welke met 22,5W snel opgeladen kan worden. Volgens Huawei moet de accu van 0 tot 50 procent opgeladen zijn in 30 minuten. De Huawei Nova 5T draait op Android 9 Pie met EMUI 9.1. De Google-diensten worden gewoon meegeleverd. De fabrikant heeft het verder niet over een update naar Android 10, maar stiekem verwachten we deze wel.

De Huawei Nova 5T kost je 429 euro en is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar. Je kunt hem bestellen bij Coolblue, Mobiel en Belsimpel. Alle prijzen bij alle verkopers vind je via onderstaande button op de specificatiepagina van de Huawei Nova 5T.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel