Huawei zoekt testers Android 7.0 Nougat voor Huawei P9: meld je aan

Bezitters van de Huawei P9 kunnen zich aanmelden om Android 7.0 Nougat op hun toestel te testen. De Chinese fabrikant zoekt namelijk testers die de nieuwste Android-versie, samen met de nieuwste versie van de Huawei skin; EMUI 5.0 willen uitproberen en hun mening hierover willen delen.

Huawei P9: testen Android Nougat

Android 7.0 Nougat wordt door verschillende fabrikanten al beschikbaar gesteld voor hun toestellen. Zo kwamen Lenovo-Motorola, LG en Sony al met updates voor een aantal van hun toestellen. Ook Huawei is al enige tijd bezig met het ontwikkelen van de update voor de Huawei P9. De Chinese fabrikant zoekt nu testers om de laatste dingen aan de update te finetunen. Hiervoor hoopt het telecommerk feedback te ontvangen van gebruikers die Android 7.0 Nougat met EMUI 5.0 willen testen.

Huawei P9 Android 7.0 Nougat

Het gaat om een beta-test waarbij er eventueel nog fouten of bugs in de software kunnen zitten. Via de speciale Huawei Beta App kan je je feedback delen met het team van ontwikkelaars, zodat zij hier wellicht mee aan de slag kunnen gaan. Wanneer de beta-versie voldoende getest is, wordt de update uiteindelijk naar iedere P9 bezitter uitgerold.

Huawei P9 test Android Nougat

Aanmelden

Het aanmelden voor de beta-test met Android 7.0 Nougat en EMUI 5.0 is alleen voor de bezitters van de Huawei P9. Dus niet voor de Huawei P9 Lite en P9 Plus. Via deze link kan je het bestand downloaden waarin een PDF-uitleg te vinden is met de stappen, en een APK-bestand voor het installeren van de beta-app.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel