Bevestiging van Huawei: deze toestellen krijgen Android Nougat met EMUI 5.0

Huawei heeft bekend gemaakt welke toestellen voorzien zullen worden van Android 7.0 Nougat en EMUI 5.0. Natuurlijk komt de update beschikbaar voor de Huawei P9-reeks en verschillende andere toestellen van de Chinese fabrikant. Echter lijkt het slecht nieuws voor de bezitters van de P8.

Android 7.0 Nougat met EMUI 5.0

Huawei heeft in een bericht bekend gemaakt welke toestellen de update zullen krijgen naar de nieuwste Android-versie. Het betreft de update naar Android 7.0 Nougat. Naast de nieuwe Android-versie krijgen de betreffende toestellen ook de update naar EMUI 5.0. Dit is de nieuwste versie van de skin van Huawei vol nieuwe functies. Een overzicht van de nieuwe functies vind je in dit uitgebreide artikel over EMUI 5.0.

Huawei P9 Android 7.0 Nougat

De volgende toestellen zullen de update krijgen naar Android 7.0 Nougat met EMUI 5.0;

Voor verschillende toestellen van de Chinese fabrikant is al begonnen met het testen van de update. De update zal voor de P9 en Mate 8 in het eerste kwartaal van 2017 verschijnen. Voor de andere toestellen volgt de update in de weken erna. De Huawei P8-serie lijkt helaas niet tot de toestellen te horen die de update zal krijgen, zo schreven we al eerder.

Wanneer de update?

Wil je weten wanneer jouw toestel de update krijgt naar Android 7.0 Nougat? Raadpleeg dan het uitgebreide Android 7.0 Nougat update overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel