Doe mee met de ‘I Love The Zeroes Test’ op NPO3 via de app

Wat weet jij nog van ‘de zeroes’; de tijd tussen 2000 en 2010? Je kunt je kennis testen tijdens de I Love The Zeroes Test vanavond op NPO3. En om je kennis goed te kunnen testen, kun je vanavond meespelen met de app.

I Love The Zeroes Test

Vanavond kun je kijken naar de I Love The Zeroes Test op NPO3. BNNVARA zendt deze zondagavond de test uit en brengt je terug naar de zeroes; de periode tussen 2000 en 2010. Het was de tijd waarin we meezongen met The Ketchup Song en NBoten Anna. Tevens worden onderwerpen behandeld zoals ‘Wie presenteerde TMF met een zak over zijn hoofd’ en komen andere dingen voorbij die je niet gemist kon hebben in die tien jaar. Er komen ook iconische gasten; denk aan Kabouter Plop en Gebroeders Ko.

In de studio zitten Jody Bernal, Inge de Bruijn, Agnes van de Ven, Cas Janse, Jan Paparazzi, Filemon Wesselink en Kelly van der Veer. Zij zullen ook de test doen. Wie heeft het meest en minst onthouden van de zeroes? Het programma zelf wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en Gwen van Poorten.

NPO3 app

Meespelen

Je kunt zelf ook meespelen. Wil je meespelen, dan kan dit via de NPO3 app. Deze applicatie kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button. Het programma zelf wordt zondag 26 augustus uitgezonden om 19:45 uur op NPO 3.

NPO 3
NPO 3
Ontwikkelaar: NPO
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel