BNNVARA app uitgebracht: interactieve app vol opdrachten doet denken aan Snapchat

BNN-Vara heeft de BNNVARA app uitgebracht voor Android. Met deze applicatie blijf je op de hoogte van je favoriete programma’s en kun je meedoen aan opdrachten en polls. De BNNVARA app doet daarnaast denken aan Snapchat en Instagram door de aanwezigheid van ‘Stories’.

BNNVARA app

Omroep BNN-VARA heeft de applicatie uitgebracht en is vanaf nu voor iedereen te downloaden. Je dient in te loggen met je Facebook- of Google-account waarna de pret kan beginnen. Met de BNNVARA app kun je je bijdrage leveren aan de programma’s van BNN-VARA en meedoen aan opdrachten, polls, filmpjes, testen en spelletjes. Het reageren hierop gaat middels een foto.

BNNVARA app

Alles draait dus om jouw bijdrage met foto’s. Deze foto’s kun je voorzien van stickers. Stickers van programma’s, gewonnen stickers, maar ook de tekst-tool en teken-tool. Je bijdrage deel je vervolgens en kan tevens door anderen bekeken worden en je kunt hem zelf delen. De leukste content kan door BNNVARA voor een uitzending op televisie gebruikt worden.

De werking van de applicatie heeft deels ook wat weg van Instagram Stories en Snapchat. Je kunt vegen door de verhalen, ofwel Stories. Daarbij kun je verhalen liken en erop reageren. We vinden bijvoorbeeld uitdagingen van De Lama’s en mooie video’s met vragen van 3 op Reis. De ontwikkelaars beloven iedere dag nieuwe content in de app. Zo vind je ook content van programma’s als #BOOS, Groen Licht, Jouw Ochtendshow, Joop en Drugslab!

Downloaden

Wil je de BNNVARA app ook proberen? Dan kun je deze gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

BNNVARA
BNNVARA
Ontwikkelaar: BNNVARA
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel