Instagram brengt overzicht in reacties en nieuwe school-stickers

Bij Instagram is het niet alleen een kwestie van de mooie foto’s liken. Ook het reageren op foto’s staat centraal in de foto-app. Instagram heeft nu commentaar threads aangekondigd zodat het allemaal wat overzichtelijker wordt.

Commentaar threads in Instagram

Instagram is een nuttige foto-applicatie die voor aardig wat tijdvermaak kan zorgen. Echter kan het nog weleens voorkomen dat discussies onder een foto een rommeltje zijn en dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Instagram heeft daar nu wat op bedacht en rolt vanaf nu de comment threads uit.

Wanneer iemand op iemand reageert wordt dit met een inspringing weergegeven en niet meer allemaal recht onder elkaar. Daarbij kan een discussie sectie ook geopend worden in een apart venster. Dit heeft als voordeel dat de reacties een stuk overzichtelijker ogen en dat de reacties en antwoorden niet meer allemaal door elkaar staan.

Instagram Commentaar Threads

School stickers

De vakantie begint bijna aan de laatste fase voor een grote groep scholieren. Om deze reden heeft Instagram een aantal nieuwe stickers toegevoegd aan Instagram Stories. Hierbij kun je nu school stickers vinden zoals een schooltas, appel, potlood en papieren vliegtuigje.

Instagram school-stickers

De nieuwe commentaar threads en stickers worden vanaf nu uitgerold via de Instagram app. Het kan even duren voordat de feature bij iedereen zichtbaar is. Je kunt Instagram downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Volg jij DroidApp al op Instagram?

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel