IFTTT vernieuwt app met nieuwe interface en extra’s

IFTTT is een handige toepassing om verschillende platformen aan elkaar te koppelen. Niet alleen sociale netwerken, maar ook slimme apparaten in huis. Het kan bijvoorbeeld automatisch je lampen uitzetten als je de deur uitgaat. Nu is een grote update uitgebracht.

IFTTT update

IFTTT staat voor ‘If This Then That’; iets wat direct aangeeft wat de applicatie doet. We hebben de app een poos geleden al een aantal keer behandeld op DroidApp, maar daarna bleef het vrij stil rondom de ontwikkeling van de applicatie. Het is echter een hele handige toepassing. Het kan je slimme lampen uitschakelen als je de deur uit gaat, maar ook de robotstofzuiger inschakelen als je richting je werk gaat.

IFTTT

Echter heeft het ook andere mogelijkheden; zoals het opslaan van tweets die je als favoriet markeert in een Google Spreadsheet, of het delen van een Instagram-post, direct opslaan in je Pocket-account of op een sociaal netwerk. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Met de nieuwe update hebben de ontwikkelaars weer aardig wat verbeterd.

IFTTT

Als eerst is er het nieuwe design, waardoor alles net wat prettiger moet werken. Het is meer minimalistisch en laat je stap voor stap de app bedienen. Op je homescreen zie je de verschillende zogenoemde applets die gekoppeld zijn aan je account en ook kun je deze natuurlijk via de applicatie in- of uitschakelen. Ook kun je nieuwe samenstellingen ontdekken, opslaan of juist weer wissen. Bij je account zie je ook de tijdlijn van wat IFTTT in de afgelopen tijd voor je heeft gedaan.

De update is inmiddels beschikbaar in de Play Store. Deze kun je downloaden via onderstaande button.

IFTTT
IFTTT
Ontwikkelaar: IFTTT, Inc
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel