IFTTT voegt handig Spotify-kanaal toe

De handige applicatie IFTTT heeft een Spotify kanaal toegevoegd aan de dienst. Vanaf nu kan je met IFTTT tal van toffe dingen doen waarbij gebruik gemaakt wordt van Spotify. Wat er precies zo handig is, zetten we voor je op een rij.

IFTTT en Spotify

Vanaf nu kan je als Spotify-gebruiker meer uit de muziekdienst halen met IFTTT. In IFTTT kan je nu je Spotify muziekbibliotheek integreren. Wanneer je een nieuw nummer toevoegt aan een afspeellijst, kan dit bijvoorbeeld automatisch op Twitter of Pinterest geplaatst worden. Maar er zijn meer toffe nieuwe handelingen die uitgevoerd kunnen worden.

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een albumhoes automatisch op je Android-smartphone in te stellen van een track die je net hebt opgeslagen. Tevens is het mogelijk om de sfeer van een track toe te passen aan de Philips Hue-verlichting.

Het is ook mogelijk om een overzicht in Dropbox, Google Drive of Trello bij te houden. Aan de hand van de ‘loved tracks’ in je Last.fm account kan er ook een aparte afspeellijst samengesteld worden. Ook kan je een gedetailleerd overzicht per mail elke week ontvangen van je beluisterde tracks. Het Spotify kanaal is vanaf nu te vinden in IFTTT.

Lees ook: IF Android Battery Channel: meer controle over de accu van je smartphone

IFTTT
IFTTT
Ontwikkelaar: IFTTT, Inc
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel