IKEA Catalogus app bijgewerkt met nieuwe producten voor 2018

De Zweedse blauwe blokkendoos wordt de winkelketen genoemd; IKEA. Dankzij een update voor de IKEA Catalogus app kun je de IKEA Catalogus 2018 raadplegen en direct de producten toevoegen aan je boodschappenlijstje. Ook zijn er nieuwe functies toegevoegd.

IKEA Catalogus 2018 app

Het jaar 2018 laat nog een paar maanden op zich wachten; de IKEA Catalogus app is er in ieder geval klaar voor. Een nieuwe update voor de applicatie brengt de IKEA Catalogus 2018 naar je smartphone. De catalogus telt 328 pagina’s en valt vanaf deze week ook op de deurmat.

Nieuw in de catalogus app van IKEA is dat je dubbel kunt tikken op een afbeelding om deze toe te voegen aan je favorieten. Daarbij kun je een IKEA product virtueel plaatsen in je eigen 3D-omgeving, om zo te kijken of het meubel wel in je huis en bij je interieur past. Ook nieuw is dat je verhalen kunt lezen en video’s kunt bekijken over de activiteiten van IKEA.

De IKEA Catalogus 2018 app helpt je verder met het geven van inspiratie en geeft je tevens ideeën voor de inrichting en aankleding van je huis. Je kunt de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

IKEA Catalogus
IKEA Catalogus
Ontwikkelaar: Inter IKEA Systems B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel