IKEA Matcha: test je IKEA-kennis met deze vermakelijke app

De Zweedse meubelwinkel IKEA heeft een eigen game uitgebracht voor Android om je kennis te testen over de Billy kast, Lack tafel en de Klippan bank. Weet jij alle namen van de IKEA-producten? Je kan het vanaf nu testen met de app IKEA Matcha.

IKEA Matcha

Kom je graag bij IKEA? Dan is de nieuwe game-app IKEA Matcha absoluut een app voor jou. Met deze applicatie kan je gemakkelijk je kennis testen aan de hand van een soort van quiz. Op dit moment zijn er 49 levels in verschillende moeilijkheidsgraden, elk level bestaat uit meerdere onderdelen om de productnamen te raden.

Billy, Lack, Pax, Klippan…

Er zijn twee verschillende soorten vragen. Bij de ene soort krijg je de naam van het product te zien met daaronder twee of meerdere foto’s van meubels. Je moet bij het woord het juiste product aantikken. Bij de andere soort vragen krijg je een foto te zien met een aantal letters die je in de goede volgorde moet zetten om de productnaam te krijgen. Bij dit soort vragen mag je gebruik maken van hints.

Hoe meer producten je goed weet te raden, hoe meer sterren je verdient. In IKEA Matcha verdien je ook badges. Na elk level krijg je te zien hoeveel anderen het behaalde niveau ook behaald hebben.

Het is niet de eerste IKEA-app van de ‘blauwe blokkendoos’, eerder bracht IKEA ook al een eigen emoji-app uit onder de naam IKEA Emoticons. IKEA Matcha kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

IKEA Matcha
IKEA Matcha
Ontwikkelaar: IKEA Communications
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel