IKEA lanceert schitterende nieuwe app: inspiratie, shoppen en meer

De IKEA app is in een nieuw jasje gestoken, waarbij er veel veranderd is. Daarbij biedt het een plek voor inspiratie, gemak en een nieuwe winkelervaring. Vanuit de IKEA app kun je ook direct shoppen.

Nieuwe IKEA app

Meubelketen IKEA, bekend van de zogenoemde blauwe blokkendoos, heeft voor Nederland een nieuwe app klaarstaan. Hierbij behoort Nederland samen met Frankrijk tot de eerste gelukkigen die de nieuwe app kunnen gebruiken.

De nieuwe applicatie van IKEA moet een bron zijn voor wooninspiratie, samen met een compleet nieuwe winkelervaring en boordevol gemak. Bij het starten van de app krijg je een lange lijst met inspiratiemogelijkheden. Hierbij kun je ook nog filters toepassen, zodat je inspiratie krijgt voor de badkamer, of juist voor de woonkamer.

Via de IKEA app kun je direct de verschillende producten bekijken en bestellen. Bij de producten zie je ook de reviews met beoordelingen van anderen staan. Foto’s staan centraal in de app, waarbij je door op een product te tikken direct meer informatie krijgt over het meubelstuk. Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar je favoriete product van de IKEA.

Producten die je tof vindt, kun je direct toevoegen aan je verlanglijstje. Daarbij kun je via de toepassing ook inloggen met je IKEA-account zodat je alles direct binnen handbereik hebt. Denk bijvoorbeeld aan je verlanglijstjes die je op de computer hebt gemaakt. Je vindt daar ook je IKEA Family-kaart met QR-code zodat je die direct kunt laten scannen.

Downloaden

De nieuwe IKEA app is vanaf nu te vinden voor iOS en Android. Je kunt de applicatie direct downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

IKEA
IKEA
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel