Inapp Translator vertaalt zinnen in Android-apps

Inapp Translator is uitgebracht voor Android. De applicatie gaat door, waar Google Translate stopt. Inapp Translator maakt het mogelijk om vanuit een Android-applicatie een woord of zin te vertalen naar een van de 45 talen.

Voor het vertalen van stukken tekst kan er al reeds gebruik gemaakt worden van Google Translate. Echter is het niet altijd fijn om voor een vertaling de gehele applicatie of browser te verlaten, om een woord of zin te vertalen. Inapp Translator biedt nu de oplossing en kan in hetzelfde scherm de vertaling geven.

Inapp Translator

Inapp Translator verschijnt in het scherm als een drijvend icoontje. Wanneer je tekst hebt geselecteerd, kan de applicatie Inapp Translator opgeroepen worden, waarna de tekst, vanuit het klembord, naar 44 andere talen vertaald kan worden. Voor de vertaling maakt Inapp Translator gebruik van Bing Translator, van Microsoft, de concurrent van Google Translate.

Inapp Translator is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Middels een in-app aankoop kunnen de advertenties in de applicatie opgeschort worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel