ING laat klanten mobiel beleggen met nieuwe ING Beleggen app

Overal mobiel beleggen kan nu ook bij de ING met de nieuwe ING Beleggen app. Via de applicatie kunnen klanten 24 uur per dag overal ter wereld beleggen en koersinformatie volgen.

ING Beleggen app

In de afgelopen maanden heeft ING de applicatie getest met ruim 200 klanten en nu kan iedereen aan de slag met de ING Beleggen app. Met de app kunnen klanten overal bij hun beleggingsportefeuille. De bank ziet dat belegging in populariteit toeneemt en speelt daarop handig in.

“Klanten verwachten bovendien van ons dat we investeren in innovatie. De Mobiel Beleggen App is daarin weer een nieuwe stap waarmee we klanten inzicht en overzicht bieden in hun financiële zaken.” – Arnout Bloys van Treslong – directeur Tribe Beleggen & Experience Private Banking

In de ING Beleggen app krijg je direct inzicht in het historisch rendement van je portefeuille. Via een watchlist is het mogelijk om je favoriete aandelen te volgen. Ook wanneer je nog niet belegt kun je gebruik maken van de applicatie, je ziet dan recente beurskoersen.

ING Beleggen app

In de toekomst zal de applicatie ook uitgebreid worden met Beleggen met Beheer of de mogelijkheid om geld over te maken naar een beleggingsrekening. ING klanten met Zelf op de Beurs betalen alleen de gebruikelijke kosten in de applicatie.

ING Investing - Beleggen app
ING Investing - Beleggen app
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel