Instagram 26.0: creatieve tools voor kerst en nieuwe effecten voor Superzoom

De kerstdagen komen er aan en ook Instagram heeft zich hierop voorbereid. De foto-app krijgt verschillende nieuwe stickers, maskers en effecten om je foto’s en video’s ook in de kerststijl te gieten. Ook is er een verbetering toegevoegd voor Superzoom.

Kerst in de Instagram app

In aanloop naar de kerst kun je nog meer in de sfeer komen met de Instagram app. De applicatie is uitgebreid met verschillende nieuwe creatieve tools in kerststijl. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vrolijke kerststickers te gebruiken. Denk aan een pinguïn op ski’s, sneeuwvlokken, kerstverlichting, een kerstboom of handschoenen.

Instagram 26 kerst superzoom

Instagram 26.0, de update die wordt uitgerold, brengt ook drie nieuwe Face Filters. Deze kun je gebruiken in je stories en bijvoorbeeld je scherm vullen met glitters, winterse kersteffecten of een bevroren raam met ijs. Je kunt voortaan nog sneller je stickers vinden dankzij de zoekfunctie. Deze werkt wel alleen in de Engelse taal.

Superzoom verbeterd

Met de onlangs geïntroduceerde functie Superzoom is het mogelijk onderwerpen in drie stappen in te zoomen met dramatische geluiden. Vanaf nu kun je op het muziek-icoontje tikken en kiezen uit drie geluiden en zoom-effecten; ‘Bounce’, ‘Beats’, en ‘TV-show’. De functie wordt in de komende weken voor iedereen beschikbaar gesteld.

Sinds afgelopen week kun je in de Instagram app ervoor kiezen om hashtags te volgen. Zo krijg je nog meer boeiende foto’s te zien in je tijdlijn.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel