2017 Best Nine: wat zijn jouw populairste Instagram foto’s van dit jaar?

Instagram is een geweldig platform waar je niet alleen zelf je mooiste foto’s kunt delen, maar ook de creaties van anderen kunt bekijken. Het jaar 2017 is bijna voorbij en je ziet nu met regelmaat de hashtag #2017bestnine voorbijkomen. Wat zijn jouw meest populaire Instagram foto’s van 2017?

Instagram: best nine 2017

Ieder jaar krijgen we in december een groot aantal lijstjes voorgeschoteld. Zo zagen we eerder al de lijst van de Play Store en de populairste muziek in Spotify van het afgelopen jaar. Mocht je dit jaar weer gebruik gemaakt hebben van Instagram, en die kans is best groot, dan kun je ook zien wat jouw meest populaire foto’s waren in 2017.

Instagram 2017bestnine

Hiervoor is er geen zogenoemde ‘2017 best nine app’ maar gewoon een website waar je terecht kunt. Hier hoef je niet met je account in te loggen, maar alleen je gebruikersnaam in te voeren. Je slaat vervolgens je foto op en deelt deze met de hashtag #2017bestnine. De tool kijkt naar de foto’s die de meeste likes hebben gekregen op je Instagram account het afgelopen jaar. Onder de foto kun je kiezen voor de huidige versie, de versie met alleen foto’s zonder de aanvullende details of de 2016-versie.

Benieuwd naar wat je populairste foto’s zijn? Dan kun je hier terecht. Volg jij DroidApp al op Instagram?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel