Instagram 6.12: grote update met nieuwe filters en iOS8-look (+ APK)

Fotodienst Instagram heeft een grote update uitgerold voor de Android-applicatie van de app. Instagram 6.12.0 bevat vijf nieuwe filters en een vernieuwd management-systeem  waarmee de filters beheerd kunnen worden.

Instagram 6.12.0 is uitgebracht en brengt een aantal nieuwe verbeteringen en vernieuwingen met zich mee. Allereerst zijn er nieuwe filters te vinden in de applicatie. De vijf nieuwe filters hebben de namen Slumber, Crema, Ludwig, Aden en Perpetua. In december 2012 werden volgens Instagram voor het laatst nieuwe filters toegevoegd.

filters_instagram

Naast nieuwe filters is er nog een andere vernieuwing te ontdekken. De volgorde van hoe de filters weergegeven worden is nu erbij gekomen. Op deze manier kan je dus de volgorde bepalen van hoe snel je een bepaald filter kan selecteren. Filters die je nooit gebruikt kan je daarnaast verbergen.

instagram-6.12

De weergave bij het maken van een foto is in Instagram 6.12 ook veranderd. De weergave in Instagram heeft nu meer weg van Apple iOS8  zoals we dat kennen van de iPad en iPhone. Vooral de icoontjes en de weergave van de filters laten deze uitstraling zien. Vorige week maakte Instagram bekend dat het met badges zal komen in de applicatie. Onlangs bracht Instagram ook een update uit waarmee de manier van het bijsnijden van een foto werd veranderd.

Instagram 6.12 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je de update nog niet binnenkrijgen, kan je hier de APK van Instagram 6.12 downloaden.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. De app is niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de toepassing gewoon updates ontvangen.

via Instagram

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel