Instagram 6.18 met vernieuwde upload-interface (+ APK)

Instagram heeft een nieuwe versie uitgebracht van de populaire foto-app. Instagram 6.18 bevat een vernieuwde upload-interface. Eerder werden al nieuwe filters toegevoegd aan Instagram.

Instagram 6.18

Instagram 6.18 is uitgebracht. De nieuwe versie van Instagram bevat een aantal veranderingen. Wat opvalt bij het openen van de app is dat wanneer een foto maximaal een uur geleden is geplaatst, er nu voortaan de tijdsaanduiding volledig neergezet wordt. We zien niet langer meer de afkorting van minuten staan.

Instagram 6.18

Daarnaast is de interface bij het uploaden van een foto vanuit Instagram vernieuwd. Je kan nu vanuit Instagram een keus maken voor een map waaruit je de foto wilt uploaden. Vervolgens krijg je alle thumbnails te zien met de foto’s uit die map.

Instagram 6.18

Instagram rolde eerder al nieuwe filters uit en meer Lollipop-uitstraling. Deze week lanceerde Instagram tevens een nieuwe app: Instagram Layout. De nieuwe versie van Instagram wordt vanaf binnenkort uitgerold in de Google Play Store. Wil je niet zolang wachten, download hier dan de Instagram 6.18 APK.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel