Instagram 7.13: Android-app krijgt ‘3D Touch’ voor previews (+ APK)

Instagram rolt momenteel een nieuwe versie uit van haar populaire foto-app voor Android. In Instagram 7.13 komen we veranderingen tegen in de weergave van foto’s. De functie ‘3D Touch’ maakt het mogelijk om nog sneller foto’s te bekijken in de app.

Instagram 7.13

Apple lanceerde eerder de iPhone 6s en iPhone 6s Plus met een functie genaamd ‘3D Touch’. Deze functie maakt het mogelijk om een bepaalde interactie te laten plaatsvinden als er harder op het scherm gedrukt wordt. Een soortgelijke functionaliteit wordt nu in Instagram 7.13 uitgerold voor Android, ook voor toestellen die niet geschikt zijn voor verschillende manieren van op het scherm drukken.

Instagram preview

De functie in de Android-app van Instagram werkt als volgt; door in het tabblad ‘verkennen’ een foto net wat langer ingedrukt te houden krijg je een preview te zien van de foto. Door het scherm ingedrukt te blijven houden kan je direct onder de foto navigeren naar het profiel van de fotograaf. Ook kan je zonder verschillende keren te tikken een foto leuk vinden of hem delen. Als je het scherm loslaat wordt de voorvertoning met de foto afgesloten.

We hebben hierboven een video voor je gemaakt, zodat je goed kan zien hoe de functie werkt. De nieuwste versie van Instagram wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Instagram 7.13 APK. Volg ook DroidApp op Instagram.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel