Instagram introduceert Stories Highlights en archief van verhalen

Instagram heeft twee nieuwe tools geïntroduceerd waarmee je meer uit je Instagram Verhalen kunt halen. Stories zijn korte verhalen die boven de tijdlijn van je vrienden worden weergegeven in de Instagram app.

Stories Highlights en archief

Instagram Stories zijn vaak niet langer dan 24 uur zichtbaar en om dit te veranderen kan je binnen Instagram nu zogeheten Highlights maken. Deze Highlights vind je terug op je Instagram-profiel. Via je profiel kun je dus ook nieuwe uitgelichte verhalen aanmaken en delen met andere Instagram gebruikers. Bij het aanmaken kun je zelf kiezen wat de coverfoto gaat worden en kiezen uit je archief van verhalen.

Instagram highlights

De uitgelichte verhalen op je profielpagina blijven net zolang staan totdat je deze verwijdert. Om je verhalen langer te bewaren worden ze na het verlopen automatisch bewaard in je archief. Zodat je ze later nog eens aankunt merken als een uitgelicht verhaal op je profiel. Druk op de archiefknop in je Instagram-profiel om je oude verhalen nog eens terug te bekijken.

Instagram Stories archief

De Instagram Highlights en het archief voor je verhalen zijn beschikbaar in de meest recente versie van de Instagram applicatie. Zorg ervoor dat je deze hebt bijgewerkt uit de Google Play Store om deze functies te kunnen gebruiken.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel