Instagram voegt ondersteuning meerdere accounts toe aan app

De meest recente versie van Instagram in de Play Store bevat ondersteuning voor meerdere Instagram accounts. Vorig jaar werd al bekend dat Instagram zou werken aan een mogelijkheid voor het beheren van meerdere Instagram-accounts vanuit de app.

Meerdere accounts in Instagram app

De betaversie van Instagram kreeg afgelopen november al aandacht omdat de mogelijkheid tot het beheren van meerdere accounts in de beta was verschenen. Niet veel later verdween deze mogelijkheid ook weer, maar nu lijkt deze functie toch weer terug te zijn in de officiële applicatie. Via de instellingen in de Instagram-app kunnen accounts toegevoegd worden, dat doe je door op “Account toevoegen” te tikken.

Zie ook: Stappenplan: zo voeg je meerdere accounts toe aan Instagram

Het beheren van meerdere Instagram accounts wordt uiteindelijk een stuk makkelijker voor consumenten en bedrijven. Toch kan het nog even duren voordat ondersteuning voor meerdere accounts wordt uitgerold naar alle Instagram gebruikers, de knop lijkt vooralsnog niet overal zichtbaar. Wees er in ieder geval zeker van dat je in het bezit bent van de Instagram app met versienummer 7.15 of hoger. Instagram maakte de functie gisteravond bekend op haar eigen netwerk.


Ook wij zijn te vinden op Instagram, bekijk onze foto’s op ons Instagram kanaal en vergeet ons niet te volgen!

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel