Fotospot: een frisse Instagram-app met intuïtieve bediening

Instagram is een ideaal platform om even weg te dromen bij alle mooie vakantiekiekjes. De beleving kan nu nog mooier worden met de frisse Instagram-app Fotospot. Deze applicatie brengt de feed met Instagram-foto’s op een andere manier naar je apparaat.

Fotospot for Instagram

Fotospot is een gratis applicatie die onlangs werd uitgebracht in de Google Play Store. De applicatie geeft de foto’s op een frisse manier weer van degenen die je volgt. Daarnaast is Fotospot voorzien van een intuïtieve navigatie waardoor er bij bepaalde acties handelingen worden uitgevoerd.

Het scrollen door je feed met alle foto’s doe je door van boven naar beneden te vegen. Wanneer je bij een foto naar rechts veegt kom je uit bij het profiel van diegene. Veeg je verder naar rechts; dan krijg je de andere foto’s te zien die door die persoon gemaakt zijn. Als je een foto ingedrukt houdt wordt de foto op ‘normaal’ formaat getoond.

Door dubbel te tikken op een foto kan je de afbeelding het welbekende hartje geven om een bericht leuk te vinden, je wordt hiervoor wel doorgestuurd naar de interne browser (in verband met restricties vanuit Instagram). Ondertussen ziet het er visueel strak uit door het gebruik van effecten en overgangen. Het soort overgangen kan je overigens zelf kiezen en aanpassen.

Aan de linkerkant van Fotospot is het menu te vinden. Hier kan je een zoekopdracht uitvoeren, kijken wat er op dit moment populair is en naar een profiel gaan. Het is met Fotospot niet mogelijk om zelf foto’s te uploaden. Dit in verband met de beperkingen die Instagram kent. Fotospot kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Fotospot for Instagram
Fotospot for Instagram
Ontwikkelaar: Ahmed Elhanafy
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel