Instagram Stories voegt sticker toe voor Europese verkiezingen

Vandaag, donderdag 23 mei wordt er gestemd voor de Europese verkiezingen. Instagram speelt hierop in met de speciale verkiezingen-sticker in Instagram Stories.

Europese verkiezingen sticker

Instagram heeft een sticker aan Instagram Stories toegevoegd om gebruikers te wijzen op de Europese Verkiezingen. In Nederland vinden deze vandaag plaats, op 23 mei. In andere landen wordt aanstaande zondag 26 mei gestemd voor het Europese parlement.

Instagram verkiezingen sticker

Bij het kiezen van een sticker in Instagram Stories kun je nu ook deze sticker kiezen. Je kunt hierbij kiezen uit twee verschillende ontwerpen in een kleur, of in het wit. Zo kun je bijvoorbeeld laten zien dat je hebt gestemd. Anderen kunnen hierop tikken om meer informatie te krijgen over de Europese verkiezingen van 2019. Er wordt dan op die pagina uitleg gegeven over hoe de verkiezingen werken en hoe je kunt stemmen.

Na de verkiezingen zal de sticker automatisch uit de app gehaald worden. Je hoeft geen update uit te voeren voor de sticker, je ziet hem automatisch bij de andere stickers staan in Instagram Stories.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel