Instagram test het direct delen van je Stories via WhatsApp Status

Zowel Instagram als WhatsApp zijn allebei onderdeel van Facebook. Er wordt nu in de foto-app een nieuwe functie getest waarbij een verhaal dat je hebt gedeeld via Instagram Stories direct kunt delen via WhatsApp.

Stories delen via WhatsApp

Instagram test met regelmaat nieuwe functies en ook nu zijn er weer screenshots opgedoken van een nieuwe feature die getest wordt. Bij een kleine groep gebruikers is er een optie te zien die een verhaal uit Instagram Stories direct laat delen als WhatsApp Status-update. WhatsApp Status is vergelijkbaar met Instagram Stories en hiermee kun je je verhaal delen met je contacten. Net als bij Stories wordt het bericht automatisch na 24 uur verwijdert.

Instagram Stories Whatsapp Status

De test laat gebruikers hun Instagram Stories verhaal direct delen als WhatsApp Status bericht, met een druk op de knop. Een verhaal kan bestaan uit tekst, foto’s, video’s en gifjes. Deze kun je vervolgens weer aanvullen met bijvoorbeeld tekst en stickers. Eerder was er ook al een test waarmee gebruikers hun verhaal uit Instagram direct met Facebook konden delen.

Het is onbekend of de feature definitief beschikbaar komt voor alle gebruikers. Volg jij DroidApp al op Instagram?

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel