Instagram voegt paar verbeteringen door via server-side update

De Android-app van Instagram heeft een aantal verbeteringen ontvangen middels een server-side update. Het toevoegen van een locatie gaat nu nog sneller en is er qua vormgeving van icoontjes ook een wijziging zichtbaar.

Instagram

De populaire foto-app Instagram heeft een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd voor de Android-app. We kwamen de nieuwe ontwikkelingen in de Instagram-app vanmorgen tegen. De equalizer-balken die je voorheen zag bij het afspelen van een video met geluid, zijn vervangen door een rond icoontje. Dit heeft als voordeel dat bij een video met een lichte achtergrond het beter afleesbaar is of er geluid aanwezig is bij de video.

InstagramEen andere nieuwe handige functie in Instagram is de mogelijkheid om snel een locatie toe te voegen aan je foto. Onder de optie ‘locatie toevoegen’ heb je nu de mogelijkheid om direct een locatie in de buurt te selecteren zonder een apart venster te hoeven openen. Je kan horizontaal vegen door de suggesties, of natuurlijk alsnog het venster openen.

De nieuwigheden zullen toegevoegd worden middels een server-side update. Dit betekent dat er geen update gedownload hoeft te worden uit de Play Store, maar vanzelf uitgerold wordt naar gebruikers. Eind juni introduceerde Instagram een vernieuwde interface waarmee je nog meer kunt ontdekken aan foto’s. Het downloaden van Instagram zelf kan via onderstaande button.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel