Interview: OnePlus 6T wordt niet waterdicht, geen draadloos opladen

De verwachtingen zijn hooggespannen voor de nieuwe OnePlus 6T. We komen steeds meer te weten over de nieuwe smartphone. Dankzij een interview krijgen we nu nog meer te weten over het toestel. En die berichten zijn minder positief.

OnePlus 6T niet waterdicht

In een interview heeft Pete Lau, CEO van OnePlus, nieuwe details gedeeld over de OnePlus 6T. De nieuwe smartphone zal op 17 oktober gepresenteerd worden door de Chinese fabrikant. Gisteren verschenen duidelijke persfoto’s van het nieuwe toestel, in aanloop naar de aankondiging.

OnePlus 6T Midnight Black

Lau laat in een interview weten dat de smartphone geen ondersteuning zal krijgen voor draadloos opladen. De reactie van Pete Lau is als volgt;

“We’re working hard on this. When we get to the day that the wireless charging can get up to speed [of Dash Charge] without the implication of heat that we expect, then I believe we can integrate the technology.”

Ook is er een reactie gegeven over de waterbestendigheid van het toestel. De smartphone zal naar eigen zeggen de meest waterbestendige telefoon zijn van de fabrikant. Echter, de OnePlus 6T zal geen IP-certificatie krijgen. Dus het is nog de vraag hoe waterbestendig het toestel echt is. De reden dat er geen 3,5 millimeter aansluiting zal zijn, geeft Pete Lau het antwoord dat deze ruimte nodig is voor de vingerafdrukscanner die in het display geïntegreerd zal zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel