Kaartendienst Maps.me Pro voortaan gratis te downloaden [update]

De ontwikkelaar van de kaartendienst Maps.me heeft de Pro-versie gratis in de Play Store gezet. Maps.me heeft de mogelijkheid om kaarten offline op te slaan, maar ook om mee te navigeren. Met Maps.me heeft Google Maps er een geduchte concurrent bij en is Maps.me een ideale uitkomst voor je vakantie.

Maps.me Pro is gratis in de Google Play Store te vinden. De applicatie die de strijd aan gaat met Google Maps en Nokia’s HERE kende voorheen nog een gratis versie en een aparte betaalde versie. Echter is sinds vandaag de eerdere gratis versie van Maps.me niet meer te vinden in de Google Play Store. Het lijkt dus dat de applicatie voorgoed gratis beschikbaar zal zijn.

maps.me

Met Maps.me Pro kan je gratis van talloze landen kaarten opslaan, ideaal dus voor je vakantie! Sinds korte tijd is het ook mogelijk om routebegeleiding te starten en dus te navigeren met Maps.me. Maps.me Pro kan gratis, via onderstaande button, uit de Play Store gedownload worden.

> Lees hier de uitgebreide review van Maps.me Pro

Update 03/12/2014 17:53u: Maps.me heeft inmiddels inderdaad bekend gemaakt dat het de Lite versie uit de Play Store heeft gehaald. De Pro-versie zal voortaan gratis beschikbaar zijn, en Maps.me wordt open-source.

MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
MAPS.ME: Offline maps GPS Nav

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel