Kinderpostzegel app laat kinderen snel en gemakkelijk postzegels verkopen

De Stichting Kinderpostzegels Nederland heeft een nieuwe Kinderpostzegel Bestel App uitgebracht waarmee kinderen de postzegels kunnen verkopen. Zowel kopers als de verkopers van de kinderpostzegels kunnen de applicatie gebruiken voor het plaatsen van hun bestelling.

Kinderpostzegel app

Sinds deze week kunnen kinderen weer langs de Nederlandse deuren gaan om kinderpostzegels te verkopen. De opbrengst van deze zegels gaat naar het goede doel. Om meer kinderen enthousiast te maken om de straat op te gaan, is er nu een Kinderpostzegel app.

De Kinderpostzegel Bestel App 2017 laat kinderen op een interessante manier de postzegels verkopen. Bij bepaalde mijlpalen kun je ook badges verdienen en tevens kan de koper waar aangebeld wordt de betaling ook direct per iDEAL betalen. De applicatie rekent automatisch de bedragen uit.

Om de Kinderpostzegel bestel-app te gebruiken dient de school mee te doen. Overigens is het ook mogelijk om gewoon op de ‘oude’ manier de bestelling op te nemen. De Kinderpostzegel 2017 actie start woensdag 27 september en in de periode van 8 tot en met 24 november worden ze afgeleverd.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel