KMI België lanceert compleet vernieuwde weer-app

Het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België (KMI) heeft een compleet vernieuwde weer-app uitgebracht voor Android. De KMI weer-app heeft een fris design meegekregen in versie 2.

KMI weer belgië

KMI België heeft een update uitgebracht van de Android-app van het KMI. Versie 2 heeft een strak flat-design als interface en is op meerdere gebieden aanpasbaar. De applicatie geeft de mogelijkheid om voorkeursplaatsen in te stellen en daarbij ook weersvoorspellingen en waarnemingen van de huidige locatie te tonen. De neerslagvoorspelling in de KMI app laat de verwachting zien voor regen in stappen van tien minuten.

KMI weer belgië

Voor de komende 48 uur toont de applicatie uurlijkse voorspellingen. Daarbij laat de KMI app zowel de temperatuur, de hoeveelheid neerslag als de wind en bewolkingsgraad zien. De langetermijnvoorspellingen laten het weer voor de komende 14 dagen zien. Verder geeft de KMI app de mogelijkheid om de radar te raadplegen of om een pushbericht/notificatie te ontvangen bij meteorologische waarschuwingen.

KMI versie 2 kan gratis gedownload worden via onderstaande button.

KMI
KMI
Ontwikkelaar: KMI - IRM
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel