Koningsdag 2017 app: volg de route en de activiteiten in Tilburg

De nieuwe Koningsdag 2017 app is verschenen in de Google Play Store. Met de applicatie kun je de route van de Koninklijk Familie raadplegen in Tilburg en de vele evenementen bekijken op 27 april. Echter heeft de app nog meer handige functies gekregen die het bezoek aan Tilburg nog beter maken.

Koningsdag 2017 app

In de Koningsdag 2017 app vind je een overzicht van het programma van de Koninklijke Familie. Dit jaar brengen Koning Willem-Alexander en Prinses Máxima en de rest van de Oranjes een bezoek aan de Brabantse stad Tilburg. De app komt van pas, want deze toont je de route die het koningspaar dit jaar aflegt, waarbij je ook de verschillende locaties van evenementen ziet.

In de toepassing vind je het programma, met daarbij de locatie en de tijd. Tevens vind je verschillende tips zoals de bereikbaarheid. Ook de verschillende faciliteiten worden getoond in de applicatie, denk aan geldautomaten en cafés in Tilburg. Vanuit de Koningsdag app kun je direct telefoonnummers vinden van taxibedrijven in Tilburg en vind je ook sanitaire voorzieningen, restaurants en dergelijke informatie.

Downloaden

Je kunt de Koningsdag 2017 app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Koningsdag 2019
Koningsdag 2019
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel