KPN geeft klanten voor december weer gratis 5GB internet, e-books en films

KPN heeft een pagina online gezet waarbij het aankondigt dat KPN cadeaus uit gaat delen. Klanten van KPN kunnen in december genieten van verschillende cadeautjes. We zetten ze op een rij.

KPN cadeaus in december

In december deelt provider KPN weer cadeaus uit. Dit doet het bedrijf aan haar klanten als dank voor het vertrouwen. Het is iets wat terugkomt in de decembermaand; providers die klanten een extraatje geven. Dit jaar bestaat het ‘cadeau’ uit verschillende extraatjes, waarbij het verschilt welke extraatjes je krijgt van KPN.

KPN gratis films

In samenwerking met Bol.com kunnen klanten drie gratis e-books kiezen. Je hebt hiervoor keuze uit een lijst met voorgeselecteerde toptitels. Tussen 19 november en 30 november krijg je via de mail of brief een unieke code, waarbij je de code kunt verzilveren voor e-books. KPN geeft klanten ook een vouchercode voor een gratis film, die kan gekeken worden via On Demand. De code die je krijgt is in te wisselen tot en met 28 februari 2019. Degenen met een KPN Mobiel abonnement krijgen in december 5GB gratis mobiel internet. Deze kun je de hele maand december gebruiken, binnen Nederland maar ook in het buitenland, zolang deze landen onder de EU vallen.

Zoals gezegd krijgen KPN-klanten vanzelf bericht over de cadeaus. Alle informatie over de december cadeaus vind je terug op de website van KPN.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel