KPN geeft mobiele abonnees 2GB internet gratis in december

Telecomprovider KPN trapt de maand december af met een cadeau voor alle mobiele abonnees. De hele maand krijgen KPN-klanten 2000 MB internet gratis bovenop hun internetbundel. Ook klanten die normaal geen internetbundel hebben krijgen 2000MB gratis van KPN.

KPN: 2GB gratis

KPN geeft alle mobiele klanten eenmalig in de maand december 2GB gratis internet met 4G-snelheid. Het gaat om alle mobiele klanten met een abonnement bij KPN. Voor klanten die normaal al een databundel hebben bij hun abonnement krijgen ze dus 2000 MB er gratis bij. Voor klanten die een abonnement hebben met alleen bellen en sms-en heeft KPN ook een verrassing; ook zij mogen deze maand 2GB aan dataverkeer gebruiken op 4G-snelheid.

KPN 2GB gratis

Wij op de redactie kunnen de verhoging van de databundel bevestigen. In de MijnKPN app is mijn databundel voor deze maand niet 5000 MB maar 7000 MB. Op 1 januari 2016, als de nieuwe bundel in gaat, dan zal je weer je standaard bundels krijgen. Bij klanten die normaal geen internet bij hun abonnement hebben, wordt internet automatisch uitgeschakeld als de 2000 MB is verbruikt, zodat er geen extra kosten gemaakt worden.

Prepaid-klanten van KPN kunnen geen gebruik maken van de 2GB gratis internetbundel. KPN wil klanten met dit cadeautje de mogelijkheid geven om het 4G-netwerk van KPN te proberen. KPN laat weten dat klanten vanaf nu de 2GB bundel kunnen verwachten en dat uiterlijk op 5 december de bundel bij klanten die normaal geen internetbundel hebben toegevoegd wordt aan het abonnement. Ook klanten die in december een KPN abonnement afsluiten, krijgen de 2GB bundel gratis.

Bekijk ook: 12 Android cadeautips voor Sinterklaas en Kerst 2015

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel