KPN Play stopt: onvoldoende animo voor video-on-demand dienst

KPN heeft bekend gemaakt te stoppen met KPN Play. De video-on-demand dienst gaf toegang tot live tv-zenders, maar ook kon je films en series bekijken in één applicatie. De dienst verscheen in 2015.

KPN Play stopt

Zo’n tweeënhalf jaar na de start van KPN Play heeft de provider bekend gemaakt te stoppen met de video-on-demand dienst. De dienst werd gelanceerd omdat het zich wou aanpassen aan het veranderende kijkgedrag van consumenten. Via de app kon op de smartphone of tablet live televisie gekeken worden. Daarbij kwam er de mogelijkheid om programma gemist te gebruiken of kon je programma’s opnemen. Tevens kon je via de applicatie series en films bekijken.

Voor KPN Play hoefde je geen ander product te hebben van KPN zelf. De dienst wordt nu definitief gestopt. Volgens de provider was er onvoldoende animo om de dienst verder voort te zetten. Eerder stopte T-Mobile al met de dienst Knippr. KPN stopt op 2 juli met de dienst. Tot die tijd kunnen gebruikers de dienst gebruiken en over de maand juni worden geen kosten in rekening gebracht.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel