KPN storing treft mobiel netwerk: problemen met bellen (27-05-2016)

Telecomprovider KPN kampt met een storing. Meerdere bronnen laten aan DroidApp weten dat er momenteel geen telefoongesprek tot stand kan worden gebracht of zeer moeilijk. De storing begon op vrijdag 27 mei 2016 rond een uur of kwart voor zes.

KPN storing

Klanten van KPN kunnen problemen ondervinden met hun mobiele aansluiting. Zowel een oproep ontvangen als een uitgaande oproep kan niet of zeer slecht tot stand worden gebracht. Hier op de redactie hebben we dit probleem en ook elders in Nederland schijnen mobiele klanten van KPN problemen met bellen te ondervinden.

Uit tests van DroidApp lijkt het erop dat er geen problemen zijn met SMS-berichten en ook het internetten via het mobiele netwerk levert geen problemen op. Zodra er meer bekend is over de KPN storing zullen we dit bericht bijwerken.

Update 18:11 uur: KPN laat weten dat zij niet bekend zijn met de storing. We houden de berichtgeving nauwlettend voor je in de gaten.

Update 18:18 uur: Inmiddels kunnen we op de redactie weer succesvol bellen. Mocht je problemen ondervinden nog met het bellen, dan horen we het graag!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel