Landmacht brengt ‘dating-app’ uit voor Landmachtdagen 2015

De Landmachtdagen 2015 vindt dit jaar plaats op 13 mei. Ter gelegenheid van de Landmachtdagen is er een aparte applicatie uitgebracht voor Android. De applicatie heeft een heus dating-gedeelte te bieden waarmee je kan ‘sol-daten’.

Landmachtdagen 2015

Dit jaar vieren we in Nederland 70 jaar bevrijding. Op 13 mei 2015 zal de Koninklijke Landmacht hier extra aandacht aan besteden tijdens de Landmachtdagen 2015. Verspreid over Nederland worden er 13 mei verschillende activiteiten en demonstraties gehouden waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt bij de Koninklijke Landmacht.

Landmachtdagen 2015 app

Door heel Nederland kan je die dag ‘sol-daten’ wat betekent dat je in gesprek kan raken met soldaten, die vertellen over wat ze meemaken. In de Landmachtdagen app kan je precies zien waar je dit kunt doen. Het draait deze dag om het contact met de samenleving.

Landmachtdagen 2015 app

Solfie

Het maken van een ‘selfie’ is nog steeds helemaal hip. De landmacht gaat daar in mee en lanceert de ‘solfie-wedstrijd’. Hierbij is het doel dat je de leukste selfie met een soldaat maakt. Op 12 mei zullen circa 1000 militairen basisscholen bezoeken waarbij kinderen meer informatie krijgen over Defensie en de Landmacht.

Landmachtdagen 2015 app

De Landmachtdagen app kan je gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Landmachtdagen 2016
Landmachtdagen 2016
Ontwikkelaar: Ministerie van Defensie
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel