Politie app: update voor Android verschenen

De Nederlandse politie heeft een vernieuwde applicatie uitgebracht voor Android. Met de update voor de politie-app zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

In de Play Store is een vernieuwde versie van de Politie app verschenen. De laatste update voor de applicatie stamt uit augustus 2014, dus was het wel weer eens tijd voor een nieuwe versie. De nieuwe versie brengt een aantal nieuwe mogelijkheden met zich mee.

politie app

Je kan voortaan vanuit de app van de politie een melding sturen van een verdachte situatie inclusief een foto of video. Daarbij kan je nu ook bij vermiste personen of gezochte personen direct een tip sturen aan de politie. Vanuit de applicatie kan je via een contactformulier nu contact opnemen met de wijkagent. De Twitter-feed van de wijkagent kan je daarnaast ook direct in de app bekijken. In je persoonlijke inbox ontvang je vanaf nu belangrijke politieberichten.

Binnenkort zal de politie-app wederom een update krijgen, zo belooft de ontwikkelaar. Het wordt dan mogelijk om locatie specifieke berichten te ontvangen, van de plaats waar je je op dat moment bevindt.

De politie-app is een applicatie die officieel door de Nederlandse politie is uitgebracht. Middels de app kan je snel contact leggen met de politie maar kan je ook een politiebureau in de buurt zoeken en het nieuws uit je buurt lezen.

De Android-app van de politie kan gratis via onderstaande button uit de Play Store gedownload worden.

Politie
Politie
Ontwikkelaar: Nationale Politie
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel