Lenovo komt tijdens IFA met nieuwe tablets, smartwatch, Moto Mods en meer

Lenovo heeft een teaser naar buiten gebracht om je alvast op te warmen voor de IFA, volgende maand in Berlijn. Tijdens deze elektronicabeurs zal de fabrikant naar verwachting een groot aantal nieuwe producten lanceren. Hier zitten ook nieuwe tablets, smartphones, Moto Mods en mogelijk een smartwatch bij.

Lenovo tijdens IFA 2016

Tijdens de IFA in Berlijn zal Lenovo flink uitpakken. De fabrikant heeft een teaser online geplaatst waarin wordt gehint naar een groot aantal nieuwe producten. Tijdens de IFA zal Lenovo naar verwachting nieuwe Moto Mods presenteren die gebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld de Moto Z-serie. Hiermee kan je extra functionaliteit toevoegen aan de smartphone.

De kans is ook aanwezig dat Lenovo hier de nieuwe Moto Z Play gaat aankondigen, die al meerdere keren op het internet is opgedoken. Tevens zien we in de teaser een aanwijzing voor een mogelijk nieuwe Moto 360 smartwatch. Andere producten die aangekondigd zullen worden zijn een toetsenbord, tablets en mogelijk iets met buigbare beeldschermen. De persconferentie van Lenovo zal plaatsvinden op 31 augustus.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel